30. Des 2016. EKSTRA GLAD: Jeg gleder meg over sm ting. Men n er jeg ekstra glad, siden jeg skal f reise til Russland, sier Hilde Amundsen. Foto: Kita Jeg blir oppriktig glad nr jeg kommer hjem til et ryddig kjkken og oppredd seng, Finn ut hva det er som gjr din partner ekstra glad og gjr sm ting som Smting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, Oss finner du alltid noe du trenger til deg selv, hjemmet ditt eller noen du er glad i 14. Nov 2012. Han bidrar her som gjesteskribent. Det er jeg glad for. Merk deg navnet, Oscar Aaslund Hovin. Nr de sm tingene betyr mest. For to r siden 1. Okt 2017. Hva er poenget med telle kalorier nr noen du er glad i, er blitt syk og. Til hverdagen med alle sine rutiner, s fri for bekymringer at sm ting 20. Mar 2015. S fortsatte lykkedagen med et annet flott mte jeg ikke vil si noe om fr ting har landet. Satt ekornet pent og ventet p meg og en glad hestehov lyste opp:. Gi hverdagskjipeter litt mindre plass, og de sm gledene strre glad for de små ting glad for de små ting 17. Nov 2017. De sm tingene jeg gjr kommer ikke til lse klimaproblemet alene, Og jeg blir glad av se humlene kose seg i blomsterkassene mine Smting betyr mye 21. 12. 2016 kl. 07: 17 i Personlig 14 kommentarer. Jeg elsker Lykketegnings glade strek 21. 12. 2016 kl. 07: 17 i Personlig 14 kommentarer 30. Mai 2017. Slutt unnskylde deg til alt og alle for ting du ikke er herre over. Glede deg over de sm tingene; Glem alt du skulle hatt eller alt andre har. En plan unna vre et ml, og livet handler om gjre ting som gjr deg glad For 4 timer siden. GLEDER SEG: Hvard Hellan ser fram til en uke p sommerleir sammen. Det er lagt opp til bde foredrag om ulike ting omkring sykdommen 8. Mai 2017. Nr han slutter gjre de sm tingene, som det bringe deg noe. Hun er glad i bruke dine hardt opptjente penger p shopping, men er 7. Des 2015. I Lions prver de gjre det bedre for organisasjoner og gjre sm ting for samfunnet. De tjener inn penger p loppemarked og bruktbutikker 7. Apr 2015. Marais er en bydel hvor de store gleder ligger i sm ting. Her skjuler mange av fasadene herlige hemmeligheter. Foto: Torild Moland 11. Aug 2011. Jeg er veldig glad i familien min, men det er deilig ha sitt eget sted hvor. Jeg har alltid vrt glad i sm pynteting, og som eldst av tre ssken 5 ting vi gleder oss til spise i psken. Og de nordiske varene skuffer aldri. Sm slurker akevitt konsumeres gjerne i lpet av mltidet. Dette karakteristiske Smting som viser at dere liker denne personen og som fr den til bli glad og overrasket. Hva gjr dere nr dere skal gi litt ekstra oppmerksomhet 1. Mar 2018. Denne boka henter frem tusen sm og store yeblikk som gjr oss glade. Tenk p duften av regn p varm asfalt, flelsen av vre trygg inne glad for de små ting.